International art exhibition for new technology

Zebrastraat

2024

Zebrastraat

Rebranding

Branding
Copywriting
Digitaal
Grafisch ontwerp
Sociale media
Website-ontwerp
Afdrukken
-

NTAa - New Technology Art Awards, de expo en award show voor hoogtechnologische kunst door en in Zebrastraat, was op zoek naar een vernieuwde uitstraling, ene die langdurig relevant blijft.

Onze missie

SUPERMACHINE wilde iets creëren dat duidelijk onderscheid maakt tussen de tentoonstelling en de awards, aantrekkelijk is en flexibel genoeg om de komende jaren aangepast te worden. Belangrijk was dat de nieuwe identiteit technologie vertegenwoordigt, maar dan zonder de gebruikelijke clichés in beeldtaal. En last but not least, mocht het geheel graag kleurrijk zijn!

We hebben het ontwerp opgedeeld in modulaire blokken om ruimte te bieden aan de verschillende NTA-versies, waaronder NTA, NTA A en andere thema's en jaarboeken. Deze blokken kunnen op verschillende manieren gecombineerd of aangevuld worden, afhankelijk van de specifieke versie die getoond wordt. Dit maakt het gemakkelijk om het thema en jaartal voor elke editie aan te passen. Het kleurrijke thema, dat doorloopt in alle ontwerpen, biedt flexibiliteit en zorgt voor een interessante visuele weergave die kan worden aangepast.

Geen items gevonden.
(VOLGENDE)