Kans gemist?

Happn

2022

Happn

Advertentie Video

Videoproductie
Campagnebeheer
Digitaal
-

Is dit jou ook overkomen

Die herkenbare dans van blikken, gedeelde glimlachen en stille interesse – dat typische "zullen ze, zullen ze niet" moment? We kennen het allemaal! <br><br>Hier is Happn, de app die deze bijna-momenten in betekenisvolle connecties verandert. Tijd om die flirterige blikken om te toveren tot mooie romances! 😉

Kans gemist?

In onze grappige video's hebben we deze oh-zo-herkenbare situaties tot leven gebracht, waar aarzeling het wint van initiatief. Maar geen stress, spoiler alert, Happn is hier om de boel te redden!  

Herken je de achtergrond? Om de komst van Happn te vieren, speelt elke video zich af op een populaire Vlaamse locatie. Hoeveel plekken herken jij?

Waarom?

Omdat we het begrijpen. Die bijna-missers en de "wat had kunnen zijn" maken deel uit van de menselijke ervaring. Maar met Happn hebben we geprobeerd om die gemiste contacten om te zetten in onvergetelijke momenten. Het is niet zomaar een campagne, het is een duwtje, een knipoog en een speelse uitnodiging - want wie weet is de liefde van je leven gewoon een'Happn' bij je vandaan.

Geen items gevonden.
(VOLGENDE)
De fietsambassade