Zie mij gaan!

De fietsambassade

2022

De fietsambassade

Campagne

Campagnebeheer
Animatie
Inhoud creëren
Copywriting
Grafisch ontwerp
Afdrukken
-

Veiligheid is de naam van het spel! Om jongeren aan te moedigen hun zichtbaarheid op straat te verbeteren en hun fietsverlichting aan te zwengelen sloegen SUPERMACHINE en De fietsambassade de handen ineen om zichtbaarheid cool te maken. We deden er een paar leuke ansichtkaarten bij met reflecterende stickers - plakken, plakken en veilig fietsen.

Eén sticker stal de show en maakte de weg vrij voor een vervolg met de pakkende slogan "Zie mij gaan".

Onze missie

Jonge fietsers bewuster maken van zichtbaarheid en veiligheid. Hoe? Combineer veiligheid met stijl! We gingen niet alleen voor zichtbaarheid, we mikten ook op head-turning, pedal-pushing coolness.

Dankzij levendige kleuren en de nieuwste jongerentaal maakten we de stickers onmogelijk te missen. Het succes van de eerste serie leidde tot nog meer stickers met de pakkende slogan "zie mij gaan - met mijn fietslichten aan". Deze speelse uitspraak voegt een informeel, fantasierijk tintje toe aan onze veiligheidsboodschap. Safety never looked so snazzy! 

De tactiek van het inzetten van opvallende, lichtgevende stickers in combinatie met een pakkende slogan was een schot in de roos. Het was niet alleen een hit bij de jeugd, het deed ook wonderen bij het promoten van 'fietsveiligheid'. De overwinning van de eerste campagne en de uitbreiding ervan schreeuwt luid en duidelijk. Het jonge publiek aanspreken met een mix van creativiteit en functionaliteit is de winnende zet.

Ride on and stay safe. 

Geen items gevonden.
(VOLGENDE)
FOR FUN