Het zaad van een maat kan geen kwaad

Provincie Oost-Vlaanderen

2023

Provincie Oost-Vlaanderen

Campagne

Campagnebeheer
Copywriting
Digitaal
E-mailmarketing
Grafisch ontwerp
SEO
Sociale media
UI/UX-ontwerp
Website-ontwerp
Website Ontwikkeling
-

Welkom bij "Het zaad van een maat kan geen kwaad". Dit initiatief draait rond het toekomstbestendig maken van je tuin. Met de steun van het Europees Landbouwfonds willen we de bewoners van Oost-Vlaanderen warm maken voor klimaatvriendelijk tuinieren.

de opdracht

Voorzie de inwoners van Oost-Vlaanderen van waardevolle tips om hun tuin toekomstbestendig te maken en geef hen de tools om ze om te vormen tot milieuvriendelijke paradijzen. Het is tijd om het traditionele tuinieren om te gooien. Zet je schrap voor posters en advertenties op sociale media met 'cheeky' en licht riskante slogans. 

Er is meer!

We hebben een waanzinnige website uit de grond gestampt, waar je kunt rondneuzen tussen handige tips verdeeld in vier thema's: 'Groen', 'Grond', 'Water' en 'Dieren'. Zie het als je 'go-to gardening buddy' binnen handbereik.

The buzz is real

De campagne staat volop in de schijnwerpers en schittert in verschillende artikelen. Het enthousiasme is voelbaar, en het lijkt erop dat de ideeën die we hebben gezaaid, nu uitbloeien tot prachtige groene oases 😉.

Geen items gevonden.
(VOLGENDE)
De fietsambassade